söndag 11 november 2007

God Kväll!

Då var det dags att skriva lite inför en ny vecka! Ja en ny vecka, det är alltid spännande vad den kan föra med sig.

Personligen kommer veckan som kommer innebära en massa jobb. Jag har en deadline på fredag då mycket jobb ska vara klart. Det är bara att kavla upp ärmarna och slita.

Sedan får man titta sig runt i tidningarna för att se vad som händer runt om i vårt avlånga land. Eftersom jag är kristen är det alltid spännande att se vad media skriver om kristna frågor eller hur de rapporterar inom dessa områden.

Vad är det som gör att det ska vara så svårt att rapportera som det är eller kanske våga rapportera det som är possitivt när det kommer till kristna saker? Detta har jag undrat över många gånger.

Jag tror att prata och skriva om saker som involverar Jesus kan vara känsligt för att ingen kan ställa sig neutral inför det som Jesus faktiskt gjorde för varje människa, att Han dog och uppstod för oss.

Vi måste alla ta ställning för eller emot det faktum som Jesus är för oss alla.

Sedan måste alla journalister vara politiskt korrekta och skriva om det som ger flest pluspoäng och dit hör inte en sund reflektion av det kristna. Till pluspoängen hör att förorda könsneutrala äktenskap och pusha för nedmonteringen av familjen i samhället och andra liknande saker.

Sekulariseringen ökar i vårt land och det är hög tid att sätta ner foten och säga stopp. Du som läser detta och tcker liknande - SKRIV. Skriv insändare, blogga eller gör något annat, bara du gör något.

Så låt oss se fram emot en bra vecka med många möjligheter att stå upp för sanningen och rättfärdigheten i Sverige.

Det betyder inte att vi hatar någon eller några människor, men vi kan inte acceptera vilket beteende som helst!

Ha en härlig vecka!

Emanuel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar