onsdag 15 april 2009

Jag har sett våren!

Jag har varit nere i skåne och träffat min kusin och hans familj. Det var så trevligt och skönt att komma till våren. Vitsipporna täckte skogssläntorna och värmen hade tagit sitt grepp. Man får hopp om att det kommer en sommar.

Väl hemma så började jag titta in lite på olika bloggar och fastnade för ett inlägg hos glandberger.net om Rodney Howard Brown. Läs det här.

Det som slår mig är att vi så lätt dömer folk. Visst de gör säkert fel eftersom de är människor. Men om vi tittar på vad som faktiskt händer runt dessa gudsmän så måste man ju faktiskt tillstå att många av dem gör mycket för Gud, eller?

Döm inte så fort utan var öppen för att Gud faktiskt kan använda människor av olika sorter och på olika sätt.

Ha det bra!

4 kommentarer:

  1. Enanuell släkten är bäst.

    vi ska inte döma men vi skall heller inte vara dumma i bland måste vi välja vårt umgänge för att inte tappa fokus själva.

    När dom stora gubbarna gör mer skada än nytta,då tycker jag att man kan kliva ner i från scenen och rannsaka sin motiv och söka Gud på nytt.

    En liten regel att följa är frukten och det tar i bland lite tid innan den blir mogen,är den då dålig så är det bäst att låta bli den.

    Tack för senast familjen hälsar hälsa familjen v v v v T.B

    SvaraRadera
  2. Tack för senast familjen hälsar,hälsa familjen.

    I bland behöver dom stora gubbarna kliva av scenen för att på nytt söka Gud och kanske rannsaka sina motiv och göra en liten koll i fruktkorgen.

    Godhet är lättare att känna igen än att beskriva. (citat W.H Auden).....

    v v v v T.B

    SvaraRadera
  3. Härligt, tack för senast.

    Familjen hälsar, hälsa familjen.

    I bland tror jag att det kan vara nyttigt att kolla i frukt korgen och göra ett litet uppehåll och rannsaka sina motiv och det uppdrag man fått, det skulle alla tjäna på.

    Var välsignad Emanuel v v v v kusin mannen T.B

    SvaraRadera
  4. Ursäkt mig Emanuel,du fick tre svar det beror på att det inte gick fram först och att jag därför gjorde ett antal försök.

    Det är bättre med tre paket än ett, har jag hört barnen säga.

    Ha en skön helg och var välsignade hela familjen.

    Jeremia 33-3

    V v v v Thommy Bergenwall

    SvaraRadera