lördag 4 september 2010

Tänk på vad ni röstar på!

I flera tidningar kunde man här om dagen läsa en artikel om en SD-politiker i Landskrona som gör avskyvärda uttalanden om afrikaner. Nu vet jag att det går fort i politiken så han har också lämnat sina uppdrag enl. uppgifter.

Man kan ju vänta sig att SD nu kommer gå ut och säga att de inte står för det uttalandet osv... men faktum kvarstår att dessa åsikter har funnits i SD på kommunnivå. Personen har faktiskt en gång blivit medlem i SD och partiet har valt att låta honom vara deras ansikte uttåt.

Men vad är en röst på Sverigedemokraterna?

Ja frågan är ju om det inte finns fler personer inom SD med liknande åsikter. Personligen tror jag inte att det är helt otroligt att några av personerna på SD's listor hyser liknande hemska attityder.
Jag vill inte under några som helst omständigheter i världen ha in dessa åsikter i Sveriges riksdag efter valet den 19 september.

Det finns garanterat mycket som kan göras åt svensk invandringspolitik men den måste bygga på respekt och kärlek och inte hat och förtryck.

Att man ens kan formulera sig som denna politiker har gjort om en hel folkgrupp är skrämmande och måste stoppas med alla medel.

Så gå och rösta den 19 september men se till att mota dessa onda krafter i dörren. Låt respekten för människor finnas kvar i Sveriges riksdag även efter den 19 september 2010!