lördag 3 oktober 2009

Ta vara på livet det är skört

Hej kära vänner!

Här om dagen ringde jag min kusins man. Det var ett tag sedan vi pratades vid för han har varit inlagd på sjukhuset och opererat hjärtat. Han fick för ett tag sedan åka in akut och det var riktigt allvarligt läge för honom.

Idag är han hemma och är nu frisk!! Läs gärna hans blogg: kasta sten.
Det är alltid lika trevligt att prata med honom men den senaste gången var speciell. Jag blev påmind om hur bräckligt våra liv ändå är på denna jord.

Vi har verkligen inte någon som helst garanti för morgondagen. Och jag vill inte skriva detta för att skrämma dig, men för att vi måste tänka på att ta vara på de dagar vi har. Vi måste ställa oss frågor om vad som är betydelsefullt i livet.

Vi är många som har familj, fru och barn runtomkring oss. en del av oss har fortfarande våra föräldrar vid liv. Vi måste ta vara på tiden tillsammans och ta hand om varandra. För det är detta som är värdefullt och av ett evigthetsperspektiv.

Pengar, framgång, fina bilar coola kläder osv. är väl inget fel i sig, men om det är det vi strävar efter och det enda vi har för våra ögen - då tror jag att vi måste tänka om.

Så idag, ta vara på livet. Låt oss göra något meningsfullt!

Ha en bra dag!

Emanuel