lördag 26 januari 2008

2008

Hej alla vänner!

Nu var det verkligen ett tag sedan. Och nu är vi redan inne i 2008 och snart är redan januari slut. OM inte tiden går fort så säg!!

Hoppas att ni alla har haft en trevlig jul och ett härligt nyårsfirande. Nu har väl vardagen tagit över för oss alla. visst är det lite svårare att anpassa sig tillbaka till vardagen än det är att anpassa sig till ledighet....

Slutet av förra året och början av det här året har varit en spännande och mycket tuff resa för mig och Maria med familj. Jag kommer att kommentera detta snart här på bloggen när vissa saker "är i hamn". Men en sak har jag lärt mig på denna resa och det är att Gud är trofast sitt ord och Han kommer aldrig försent! Han har lovat att aldrig lämna eller överge oss och det står Han fast vid. Det finns ingen atombomb eller demon som kan få mig att tvivla på detta.


Det har ju hänt en del saker i media som jag också får anledning att återkomma till.

1. Artiklserien om Karisma
2. Knutby

Jag kommer inte lägga mig i vem som har gjort rätt eller fel i dessa frågor, men det finns något som finns i båda fallen som gör mig ledsen - maktbegäret.

Det verkar som om en del människor kan göra vad som helst för en position....

Och det värsta är att dessa personer har en position i den kyrkliga världen. bibeln är väldigt klar på vad dessa positioner innebär, de innebär ett tjänande.

Ibland undrar man om folk tror att det är församlingen som ska tjäna de istället för tvärtom. Jesus visar genom sitt liv att det största är att tjäna andra inte "tjäna på" andra. Det var han som ödmjukt böjde sig och tvättade lärjungarnas fötter vid sista måltiden.

Men vi återkommer till allt detta och mycket mer!

Jag vill önska er alla ett riktigt bra år 2008 och jag ser fram emot att träffa er i bloggvärlden!